Sailon Event vill ge dig en en fantastisk upplevelse på sjön. Varje gång är unik och oftast magisk på sitt sätt. Varje solnedgång har sitt färgspel och varje ö och kobbe sin skönhet och karaktär. Det finns alltid något nytt och unikt att upptäcka.

Vi som har båt har en otroligt förmån att ha tillgång till allt detta, vi har alltid sjöutsikt var vi än är när vi är på sjön  – kan det vara bättre?

Min önskan är att fler ska ha möjlighet att ta del av allt det här fina – även om man inte har egen båt, därför startades Sailon Event. Förutom att jag är båtentusiast har jag även bakgrund inom båtuthyrning, utbildning, IT, verksamhetsutveckling, support och kvalitetssäkring. Dessa kunskaper har jag tagit med mig vid uppbyggnad av företaget. När jag köper tjänster vill jag ha kvalité. Det vill säkert du också. Därför vill jag alltid ge det lilla extra till dig som ger mig förtroendet och vill använda mina tjänster. Min vision är att vara bäst på marknaden och erbjuda den bästa utbildningen och upplevelsen på sjön.

Hör gärna av dig.

Varmt välkommen till Sailon Event!

Janne

Denna website använder cookies. Genom att fortsätta använda siten accepterar du att vi använder cookies.