Kursmateriel

Här kan du beställa kursmateriel som är lämpliga till kurser i Förarintyg och Kustskepparintyg. För närvarande finns två produkter, Fyrsimulator och Lysbojar.

Fyrsimulatorn skapar ett WiFi nät som du ansluter till på vanligt sätt. Därefter styrs den via din ordinarie webbläsare från mobil, surfplatta eller dator.

Priser redovisas exklusiva 25% moms och frakt.

Fyrsimulator

Fyrsimulatorn är handgjord i trä och plast och har en lysdiod i toppen. Lanterinen har en röd, vit och grön sektor vilket gör att man kan flytta sig i sidled och se ljuset i olika färger. Fyrsimulatorn finns i tre utföranden. Huvudskär och Hållö är ca 25 cm. Sandhammaren är ca 30 cm. Fyrsimulatorn har ett användargränssnitt där du kan styra fyren med samtliga fyrkaraktärer. Det finns också egna sidor med standardfyrar inlagda för ost och västkust samt en sida där du kan beställa inläggning av egna fyrar.

Fyrsimulator Huvudskär
Huvudskär
Fyrsimulator Hållö
Hållö
Fyrsimulator Sandhammaren
Sandhammaren

Priser exkl moms
Huvudskär: 1 560 kr
Hållö: 1 560 kr
Sandhammaren: 2 160 kr
Leveranstid ca 1 vecka


Lysboj

Som ett tillägg till Fyrsimulatorn kan du ha upp till fem lysbojar. De drivs via en USB kabel och var och en kan styras trådlöst via användargränssnittet i Fyrsimulatorn. De är 13 cm och byggda i trä med en lysdiod i toppen som kan blinka med olika färger. Till lysbojen finns det 10 st lösa färgade koner som kan sättas på lysbojen. Lysbojen kan också blinka blått (utryckning) samt rött med morsekod för SOS.

Lysboj i trä
Lysboj med påsatt färgad kon
Användargränssnittet för lysboj
Special, Mittled, Nytt hinder, Punkt bojar
Lateralbojar/BB och SB bojar
Kardinalbojar/Väderstrecksbojar

Priser exklusive moms
Lysboj i trä: 820 kr/st
Kon: 150 kr/styck, eller 1 350 kr för alla 10
Leveranstid ca 1 vecka

Övrigt kursmaterial som sjökort, transportör och passare kan du beställa via Fritidsskepparen.se eller Bryggboden.

Denna website använder cookies. Genom att fortsätta använda siten accepterar du att vi använder cookies.